• Je inschrijving is pas definitief op het moment dat de betaling is verwerkt.
  • Je recht op een startplaats vervalt als je je startbewijs niet 30 minuten voor de start van de wedstrijd hebt afgehaald.
  • Je startplaats is persoonlijk en kan niet worden overgedragen aan een andere deelnemer.
  • Deelnemer conformeert zich aan het NTB- reglement zoals te raadplegen op de site van de triahtlonbond. (Nederlandse Triathlon Bond – W.R. 2022 versie 22.01)
  • Voor de eigen veiligheid is het dragen van een lichte badmuts is tijdens het zwemmen verplicht.
  • De AVG geld ook voor onze organisatie, daarom even aandacht voor het volgende:

    De door een Deelnemer verstrekte persoonsgegevens worden door de organisatie van Triathlonwijchen opgenomen in een deelnemersbestand. Door deelname aan deze Triathlon verleent deelnemer toestemming aan de organisator tot gebruik van deze persoonsgegevens voor het verzenden van informatie aan de deelnemer, voor interne geanonimiseerde data-analyse en voor het verstrekken van de persoonsgegevens aan derden ten behoeve van het organiseren en houden van het event. (bijvoorbeeld de tijdsregistratie MyLaps en naam en rugnummer aan de speaker). Deelnemer verleent door deelname aan de Triathlon toestemming aan de organisator tot openbaarmaking van zijn naam en wedstrijdresultaten, bijvoorbeeld door middel van publicatie in dagbladen en via de MyLaps uitslagen pagina op het internet.

    Deelnemers die bij de NTB hebben aangegeven anoniem te willen blijven zullen ook bij ons zodanig worden benoemd bijv. "Speaker: Meneer Anoniem, met nummer 215 heef de 3e plaats behaald".