Voorwaarden

  • Je inschrijving is pas definitief op het moment dat de betaling is verwerkt.
  • Je recht op een startplaats vervalt als je je startbewijs niet 30 minuten voor de start van de wedstrijd hebt afgehaald.
  • Je startplaats is persoonlijk en kan niet worden overgedragen aan een andere deelnemer.
  • Bij annulering van het evenement door onvoorziene omstandigheden heb je geen recht op restitutie van het inschrijfgeld.
  • De AVG geld ook voor onze organisatie, daarom even aandacht voor het volgende:

    De door een Deelnemer verstrekte persoonsgegevens worden door de organisatie van Triathlonwijchen opgenomen in een bestand. Door deelname aan deze triathlon verleent deelnemer toestemming aan de organisator tot gebruik van de persoonsgegevens voor het verzenden van informatie aan de deelnemer, voor interne geanonimiseerde data-analyse en voor het verstrekken van de persoonsgegevens aan derden ten behoeve van het verzenden van informatie aan de deelnemer. Deelnemer verleent door deelname aan de triathlon toestemming aan de organisator tot openbaarmaking van zijn naam en wedstrijdresultaten, bijvoorbeeld door middel van publicatie in dagbladen en via internet. 

Bij de Triathlon Wijchen wordt het reglement van de NTB aangehouden. Deze kun je nalezen op de site van de triahtlonbond. (Nederlandse Triathlon Bond – W.R. 2018 versie 18.06)

Onze site gebruikt cookies. Door deze site te gebruiken gaat u daarmee akkoord. Lees hier ons cookie beleid