Sponsoren

sponsorplanOm na meer dan 25 jaar de triathlon in Wijchen een gedenkwaardige comeback te geven, is ondersteuning van sponsoren zeer wenselijk. Door de inzet van velen vrijwilligers blijven de kosten voor deelname laag maar om de deelnemers een aantal extra’s te kunnen bieden is de organisatie op zoek naar sponsors en heeft ten behoeve daarvan een sponsorplan opgesteld. Geïnteresseerde organisaties of personen kunnen hierin lezen wat de sponsormogelijkheden zijn.

Triathlon Wijchen is een regionaal event met een landelijke uitstraling en daarom interessant voor zowel organisaties uit de regio als daar buiten. Organisaties kunnen door middel van hun sponsoring laten zien dat zij gezondheid door beweging stimuleren. Sponsoren van een sportief evenement heeft een positief effect op uw naamsbekendheid en het imago van uw organisatie en laat uw maatschappelijke betrokkenheid zien.

Triathlon Wijchen wordt een niet te missen evenement en als sponsor kunt “meeliften” op de publiciteit van Triathlon Wijchen, voorafgaand, op de dag zelf en na het evenement. Zo bereikt u eenvoudig en goedkoper dan via reguliere advertenties vele Wijchenaren, inwoners uit de regio, maar ook mensen van ver daar buiten.

Draagt u ook bij aan de Wijchense triathlon? Lees snel ons sponsorplan. Heeft u vragen of sponsort u liever op een andere exclusieve manier? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze site gebruikt cookies. Door deze site te gebruiken gaat u daarmee akkoord. Lees hier ons cookie beleid